Protestantse Gemeente Holwerd

Kindernevendienst Kindernevendienst
Nieuws van de kindernevendienst

Wanneer de kerk weer open is, gaan we elke 1’e zondag van de maand kindernevendienst aanbieden. De kindernevendienst zal zoals gewoonlijk tijdens de kerkdienst plaatsvinden, maar de kinderen verlaten al eerder de kerk waardoor er meer tijd is tijdens de kindernevendienst.We gaan elke zondag een nieuw onderwerp / thema / bijbelverhaal behandelen en natuurlijk ook weer creatief aan de slag. We hopen op deze manier de kinderen iets mee te geven van het geloof, de kerk en van God. Alle kinderen vanaf ongeveer 4 jaar tot groep 8 zijn van harte welkom.We hopen jullie elke 1’e zondag van de maand te verwelkomen!

Antje Hiddema & Nynke Wijma

datum en tijdstip 21-08-2022 om 09.30